Bag om

Feldborg

feldborg

Landsbyen ved skoven

Når fællesskabet er i centrum

Feldborg by er en landsby i den nordvestligste del af Herning kommune i naturskønne omgivelser, hvor der er et stort opland. Der bor godt 500 mennesker i byen og med oplandet, tæller vores område på den gode side af 800 borgere. Du finder vores lille by lige midt mellem Holstebro (25 km.), Herning (27 km.), Skive (28 km.) og Viborg (40 km.) og med kun 15 km. til Karup Lufthavn, så du kan sidde i Danmarks hovedstad til frokost og nyde en gåtur i skoven ved Feldborg samme aften igen.

Den lille bæk og den store skov

Vidste du at…

… i Feldborg har vi en sand række naturperler, der ligger lige udenfor døren? Du kan blandt andet opleve Feldborg Bæk, der snor sig rundt om byen og vores store skovarealer i Nørreskoven.

Aktiv Feldborg

Aktiv Feldborg har til formål at holde liv i byen. Dette gør de ved årligt at lave en række tiltag i byen samt at afholde en række aktiviteter, såsom fastelavnsfest, fællesspisning, affaldsindsamling, Sankt Hans, byfest og mange, mange flere.

Læs mere om Aktiv Feldborg her

Feldborg Shelterplads

I 2018 blev der bygget to nye shelters bag Feldborg Kirkegård, og der er fin adgang via Højmosevej. Her er der mulighed for at trække sig tilbage til naturen, men stadig være midt i byen med adgang til legeplads, indkøbsmuligheder, toilet og vand.

Læs mere eller book shelterne her. 

Landsbyfællesskab

Det midt- og vestjyske landsbyfællesskab er bestående af Hodsager, Feldborg og Haderup. De 3 landsbyer er alle placeret i et trafikalt knudepunkt og råder hver især over en række forskellige attraktive tilbud inden for skoler og daginstitutioner, sport og fritid, natur, kultur og foreningsliv.

Læs mere om landsbyfælleskabet her.

Foreningslivet i Feldborg

Vi er simpelthen så heldige, at vi har et utroligt rigt foreningsliv, hvor vi er en masse ildsjæle i Feldborg – og du er meget velkommen til at være en del af dette fællesskab og lokale engagement. Du finder både friskole, børnhave, dagplejemødre og selvfølgelig den lokale brugs, der huser alt det, som os lokale har brug for i hverdagen. 

Du kan også finde en række aktiviteter, sognegården, Feldborg Hallen og BMX hallen, når du besøger byen. 

Bliv en del af vores

Facebook gruppe

Mangler du sukker til kaffen? Eller har du et spørgsmål til områdets beboere? 
Så er du altid velkommen til at blive en del af vores Facebook gruppe. 
Her er der mulighed for at møde andre fra byen og se, hvad der rører sig af nye initiativer.