Familieliv

feldborg

Feldborg – en by med plads til dig

Når natur, foreningsliv og familie går hånd i hånd

I Feldborg er der plads til at lade familielivet blomstre. Med byens rige foreningsliv har familier mulighed for at udfolde sig og opdage nye måder at være sammen på som familie. Foreningslivet i Feldborg er med til at kreere et stærkt bånd mellem byens familier, og skabe et fristed, hvor generationer kan mødes på kryds og tværs.

Vuggestue

Vuggestuen i Feldborg interesserer sig for det enkelte barns behov. Her er der fokus på, at børnene har en tryg hverdag, hvor udeliv, motorik og sprog betyder meget.

Børnehave & SFO

Børnehaven og SFO’en i Feldborg har til formål at styrke barnets egne egenskaber, samtidig med, at barnet oplever at være del af et fælleskab.  

Feldborg Frie Børneunivers

Hos Feldborg Frie Børneunivers ses fælleskab som det at være del af det hele, derfor sættes børnenes interne fælleskab i centrum.

feldborg

Vi valgte Feldborg til

Familien Dahl Sørensen fortæller om at flytte til feldborg

Vi valgte at flytte til Feldborg, da vi her fandt den rette kombinationen af, skøn natur, aktivt lokalsamfund, integreret institution, skole, god beliggenheden ift. de større omringliggende byer og hus og grund der indeholdte hvad vi søgte.

 

Vi er glade for at bo i Feldborg. Det er betydningsfuldt for os, at være en del af et lokalsamfund, hvor meget kan lade sig gøre. At være en del af en aktiv by, hvor vi står sammen og formår at løfte i flok, så både små og store drømme bliver realiseret. Vi oplevede hurtigt at blive en del af et godt nabofælleskab, hvilke gjorde særligt indtryk på os, da vi kom fra en lejlighed med naboer som vi kun sjældent hilste på.

 

Vi ser mange fordele ved at vælge Feldborg. Af de vigtigste for os, vil jeg nævne en velfungerende skole og daginstitution, aktivt foreningsliv og skøn natur.

Lea og Thomas Dahl Sørensen og Gry, Nor og Alva.

Foreninger og klubber

Her kan du få et overblik over de mange foreninger og klubber, som vi har i Feldborg. Alle vores foreninger er med at til at styrke sammenholdet på kryds af tværs af familierne i Feldborg.

4H Hedeboerne

Anna Marie Troelsen

97 45 42 84

j.troelsen@mail.dk

Besøg hjemmesiden

FDF Haderup-Feldborg

Gert Ravnborg

40 21 00 07

ravnborg@fdf.dk

Besøg hjemmesiden

Feldborg-Haderup Pensionistforening

Karen Margrethe Nielsen

40 11 09 55

kmnp@mail.dk

Læs mere

Aktiv Feldborg

Formand:

Ole Kristensen

Tlf. 97 45 40 50

Mobil: 40 14 98 60

gokri@mail.tele.dk

Næstformand: 

Susanne Nielsen

Tlf. 22 51 90 50

dysted2@gmail.com

Bliv en del af vores

Facebook gruppe

Mangler du sukker til kaffen? Eller har du et spørgsmål til områdets beboere? 
Så er du altid velkommen til at blive en del af vores Facebook gruppe. 
Her er der mulighed for at møde andre fra byen og se, hvad der rører sig af nye initiativer.