Aktiv feldborg og aktivitetsudvalg

feldborg

EN by med godt humør

Og et foreningsliv, der samler 

Aktiv Feldborg blev grundlagt i 2019 og består af en sammenslutning mellem Feldborg Gymnastikforening og Feldborg Borgerforening og med Feldborg- Haderup Idrætsforening og Feldborg-Haderup Pensionistforening som aktive samarbejdspartnere. Formålet med Aktiv Feldborg er at skabe kulturelle og idrætslige aktiviteter for dermed at udvikle medlemmernes evne og lyst til at engagere sig og tage medansvar i foreningen og dets lokale samfund. Derudover vil foreningen varetage sognenes interesser over for kommunen og andre instanser. 

Aktiv Feldborgs vision

Vi varetager landsbyens interesser

Hos Aktiv Feldborg ønsker vi at varetage landsbyens interesser i bredeste forstand. Vi stræber efter at være upolitiske, samtidig med at vi i høj grad interesserer os i landsbypolitikkens ve og vel.
Hvordan dette vil foregå, afhænger af den til enhver tid siddende bestyrelse.

Aktiv Feldborg

Aktiv Feldborg har til formål at holde liv i byen. Dette gør de ved årligt at lave en række tiltag i byen samt at afholde en række aktiviteter, såsom fastelavnsfest, fællesspisning, affaldsindsamling, Sankt Hans, byfest og mange, mange flere.

Se de forskellige udvalg her

Feldborg Shelterplads

I 2018 blev der bygget to nye shelters bag Feldborg Kirkegård, og der er fin adgang via Højmosevej. Her er der mulighed for at trække sig tilbage til naturen, men stadig være midt i byen med adgang til legeplads, indkøbsmuligheder, toilet og vand.

Læs mere eller book shelterne her. 

Landsbyfællesskab

Det midt- og vestjyske landsbyfællesskab er bestående af Hodsager, Feldborg og Haderup. De 3 landsbyer er alle placeret i et trafikalt knudepunkt og råder hver især over en række forskellige attraktive tilbud inden for skoler og daginstitutioner, sport og fritid, natur, kultur og foreningsliv.

Læs mere om landsbyfælleskabet her.

Aktiv Feldborg støtter op om fælleskabet

Hos Aktiv Feldborg sørger vi for at holde liv i landsbyen og aktiviteter i Feldborg og omegn til gavn og glæde for alle.
Hos Aktiv Feldborg går vi derfor op i at være kontaktledet mellem kommunen og lokalsamfundet, og ligesom borgerforeningen præsenterer vi ønsker og problemer for lokalsamfundet overfor kommunen.

Hos Aktiv Feldborg søger vi endvidere midler hos fonde, sponsorer mm. til at gennemføre projekter til gavn for byen. På denne måde sørger vi for, konstant at holde vores landsby opdateret.

Flagudvalg

På det praktiske plan sørger Aktiv Feldborg for at flage i byen ved særlige lejligheder som påske, pinse, konfirmation og andre højtider og festdage.

Dekorationer

Det er et udvalg gennem Aktiv Feldborg, der sørger for byens juletræ og pynter op med lys ved by-stenene i december måned.

Legepladser

Vi har et legepladsudvalg, der passer på legepladsen. Legepladsen bliver brugt meget af både børn, unge og voksne.

Aktiviteter

Hvert år gennemføres en række aktiviteter som fx fastelavnsfest, foredrag, affaldsindsamling, Skt. Hans fest, byfest med videre.

Genbrugsbutik

Aktiv Feldborg står også bag genbrugsbutikken i byen, der hvert år uddeler en del af deres overskud til foreningslivet i byen. 

Aktiviteter

Hvert år gennemføres en række aktiviteter som fx fastelavnsfest, foredrag, affaldsindsamling, Skt. Hans fest, byfest med videre.

Genbrugsbutik

Aktiv Feldborg står også bag genbrugsbutikken i byen, der hvert år uddeler en del af deres overskud til foreningslivet i byen. 

Byens udvalg

Her på siden kan du se de forskellige udvalg, og hvem du skal kontakte fra hvert udvalg.

Byfestudvalg

Lotte Pape
Tlf. 20 61 60 76

Legepladsudvalg

Nikolaj Troelsen
Tlf. 61 74 13 28

Flagudvalg

Johnny Henriksen
Tlf. 23 60 17 96

Affaldsindsamling

Hanne Lohse
Tlf. 24 41 41 34

Kålormen & udlejning 

Johnny Henriksen
Tlf. 23 60 17 96

Feldborg shelterplads

Susanne Nielsen
Tlf. 22 51 90 50

Gymnastikudvalg

Sandra Hornshøj Vestergaard, Anette Pors Bjerregaard, Cecilie Ahlmann Nielsen og Anita Rytter.
Tlf. 22 51 90 50       Susanne Nielsen

Motionsfællesskab

En gåklub, hvor vi går ture sammen hver uge.

Bliv en del af vores

Facebook gruppe

Mangler du sukker til kaffen? Eller har du et spørgsmål til områdets beboere? 
Så er du altid velkommen til at blive en del af vores Facebook gruppe. 
Her er der mulighed for at møde andre fra byen og se, hvad der rører sig af nye initiativer.