Mød byens beboere

Tilflytterhistorier

Familie Dahl Sørensen

Lea og Thomas Dahl Sørensen og Gry, Nor og Alva flyttede til Feldborg på grund af det aktive lokalsamfund og muligheden for en tryg opvækst for børnene.

Læs mere

Tilflytterhistorie 3

Familien Dyrberg

Lis og Bent Dyrberg er begge født og opvokset i Feldborg og nabobyen Haderup, og alligevel valgte de at bruge hele deres voksenliv i vores by. 

Læs deres historie her

feldborg

Vi valgte Feldborg til

Familien Dahl Sørensen fortæller om at flytte til feldborg

Vi valgte at flytte til Feldborg, da vi her fandt den rette kombinationen af, skøn natur, aktivt lokalsamfund, integreret institution, skole, god beliggenheden ift. de større omringliggende byer og hus og grund der indeholdte hvad vi søgte.

 

Vi er glade for at bo i Feldborg. Det er betydningsfuldt for os, at være en del af et lokalsamfund, hvor meget kan lade sig gøre. At være en del af en aktiv by, hvor vi står sammen og formår at løfte i flok, så både små og store drømme bliver realiseret. Vi oplevede hurtigt at blive en del af et godt nabofælleskab, hvilke gjorde særligt indtryk på os, da vi kom fra en lejlighed med naboer som vi kun sjældent hilste på.

 

Vi ser mange fordele ved at vælge Feldborg. Af de vigtigste for os, vil jeg nævne en velfungerende skole og daginstitution, aktivt foreningsliv og skøn natur.

Lea og Thomas Dahl Sørensen og Gry, Nor og Alva.

Købmandsparret, der blev i 40 år

Mød ægteparret Lis og Bent dyrberg med rødder i feldborg.

Lis og Bent Dyrberg er nok ikke ligefrem det, som vi kalder tilflyttere. Derimod har Feldborg dannet rammen om deres liv sammen og ikke mindst Bents barndom. 
Bent blev født i Feldborg, mens Lis voksede op i vores naboby, Haderup. Her boede de også i få år, men da Brugsen i Feldborg kom til salg, flyttede de og drev den lokale købmand i Over Feldborg i 37 år. 

Byen, området og ikke mindst de mennesker, der bor her, har været grundlaget for, at ægteparret blev ved med at holde fast i byen i så mange år. 

Der er mange ting, som man kan bruge tiden på i Feldborg. Blandt andet er foreningslivet en stor del af mange af os lokales liv. Det er i den grad også for familien Dyrberg. Her har det været fodbold, badminton og tennis, der har været centrum for mange gode stunder.

Desuden var Bent med til at bygge hallen i sin tid, og ligesom dengang er byen stadig præget af et stærkt sammenhold og lysten til at drive og skabe et rum for fællesskab.

Tilflytterhistorie 3

Det stærke fællesskab står også til rådighed for alle, der sidder med i frivillige foreninger og bestyrelser. Denne del har Lis og Bent også taget del i. I dag er ægteparret engageret i alt fra krolfforeningens bestyrelse, sognegården og borgerforeningen, for selvom mange tænker, at det kan blive lidt ensformigt  i en lille landsby midt på heden, så har både Lis og Bent erfaret, at Feldborg og byens sammenhold kan ende med at gå helt ind under huden på de fleste.

Bliv en del af vores

Facebook gruppe

Mangler du sukker til kaffen? Eller har du et spørgsmål til områdets beboere? 
Så er du altid velkommen til at blive en del af vores Facebook gruppe. 
Her er der mulighed for at møde andre fra byen og se, hvad der rører sig af nye initiativer.